Heerlijke Indiase gerechten


Ben jij dol op pittig eten? Dan zou je echt een keer Indiaas moeten eten! De Indiase keuken is namelijk verrijkt met heerlijke curry’s gemaakt van de lekkerste en meest smaakvolle kruiden. Als je al eerder Indiaas hebt gegeten ben je hier ook aan het juiste adres! Wij delen namelijk hoe je heerlijke gerechten, zoals ondere andere: chicken tikka masala, tandoori chicken en meer zelf kan bereiden! Ontdek het allemaal in deze blog.

Curry chicken madras
Hou jij ontzettend veel van vleesgerechten en pittig eten? Dan is de curry chicken madras het perfecte gerecht voor jou! Hierbij heb je onder andere de volgende ingrediënten nodig:

– rode ui
– tomaten
– vers curryblad
– chillipeper
– zout
– kurkuma

Je begint natuurlijk met het snijden of snipperen van de rode ui. Dit doe je ook weer met de tomaat. Daarna voeg je hier chilipeper en tomaat aan toe. De kippendijen snijd je weer apart hier kun je 4 stukken aanhouden. Vervolgens voeg je het mengsel bij de gesneden kip toe. En kun je alles in de oven doen. Wij raden je hierbij aan om dit gerecht te eten met rijst.

Vegan tikka masala
Ben jij vegan of vegetarisch dan hebben we goed nieuws voor je! Er is namelijk ook een vegan versie van de heerlijke tikka masala en het smaakt even lekker als het originele recept! Je begint eerst natuurlijk met het koken van de rijst, zoals je gewoonlijk ook zal doen. Daarna snij je de tomaatjes en paprika door de helft. De tikka masala saus kun je gewoon in een pot kopen en vervolgens mix je dit met elkaar. Daarna laat je alles koken en dan ben je alweer klaar!

Dit waren alweer de heerlijkste Indiase recepten die zeker het bereiden waard zijn! Wil jij meer gerechten ontdekken? Hou dan zeker onze website in de gaten, want er komt nog veel meer aan!

Leave a Reply

Related Post