Het juiste keukengerei

Bakken is natuurlijk super leuk om te doen! Maar het is natuurlijk wel zo prettig om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken in de keuken. Dit begint uiteraard bij een geordende en nette keuken. Maar ook het juiste keukengerei en handige tools spelen een grote rol bij het bakken. Denk dan bijvoorbeeld aan uitgebreide messensets, staafmixers of blenders. Hieronder vind je de meest populaire keukenspullen die het bakken en koken nou net even makkelijker maken en daarnaast handige tips om je keuken handig in te delen ! Ben jij benieuwd welke dit zijn? Lees dan maar snel door!

De philips Airfryer XL

Een airfryer is tegenwoordig bijna onmisbaar in een keuken! Een airfryer is multifunctioneel en een gezonde optie om te frituren, dingen op te warmen, grillen en bakken. Je kan zelfs broden of croissants maken in een airfryer! 

BK messenset met blok

De BK messenset is heel populair en dat is natuurlijk niet om niks. Deze messen zijn als eerste van goede kwaliteit en het blok waar je ze in kan zetten neemt niet veel ruimte in op je aanrecht maar je hebt ze altijd makkelijk voor het grijpen. Daarnaast is het design van het blok heel mooi dus het is zeker geen doorn in het oog op jouw aanrecht. De messenset heeft alle soorten messen die onmisbaar zijn in de keuken.

Handige tips

Je wil natuurlijk de opslag in jouw keuken optimaal benutten en dit kan al op hele simpele manieren. Je kan namelijk pannen in elkaar stapelen bij het opbergen, deze truc is we vrij bekend maar dit kan je bijvoorbeeld ook doen met beslagkommen of bewaar dingen zoals een weegschaaltje in een kom. Het is ook handig om de hoogte van je keuken te benutten helemaal als je keuken aan de de kleine kant is. Denk dan bijvoorbeeld aan een hoge kast of leuke plekjes aan de muur om je kruiden of kookboeken op te zetten. Het lijkt hartstikke mooi en is handig tegelijk!

Leave a Reply